11 Ekim 2015 Pazar

Bali adasında villa tatili :-)

Bali muhtemelen dünyanin en büyüleyici adalarindan biridir. Endonezya’da ki 13.000 adadan biri olan Bali, dünyanin en popüler ve ilginç turizm mekanlarindan biridir.
 
Bali ile ilgili bazi bilgiler: Bali batidan doguya 140, kuzeyden güneye 80 km olmak üzere toplam 5620 km kare bir alan kaplamaktadir. Güney kisimlari sahil boyunca beyaz, yumusak kum ile dolu iken bati, dogu ve kuzey kisimlari siyah yumusak volkanik kumlarla doludur.
 
Bali tropikal bir iklime sahip olup yil boyunca ortalama 30 ° C (80 ° F) bir sicakliga sahiptir. 2 mevsim yasanir: Nisan’dan Ekim’e kadar kuru bir iklim, Ekim’den Nisan ayina kadar ise yagmurlu bir iklim yasanmaktadir. Yamaçlarda her zaman serin ve güzel bir hava varken sahilde daha sicak bir hava vardir ama yine de her zaman hafif ve güzel bir meltem eser.
 
Kuru sezon her zaman güneslidir ve mükemmel bir gün dogumu ve gün batimi manzarasina ev sahipligi yapar. Yagmurlu sezon da çok islak geçmez ve her zaman günü degerlendirebileceginiz bir günes vardir.

Genellikle çiftlerin balayı için tercih ettiği bali adasında villa tatili de turizm de önemli bir yer tutmakta.Dünya çapında bir çok otel zincirinin yer aldığı bali adasında zincir oteller son derece lüks villalarla lüksü yaşamak isteyen misafirlerine hizmet vermektedir. Türkiye'den de Bali adasına gidip bu lüks villalarda konaklamak isteyen tatilcilere www.villaburada.com bir çok alternatif sunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder