11 Ekim 2015 Pazar

Türkiye'de Turizmin incisi Antalya

Türkiye'de tatil denilince şüphesiz ki ilk akla gelen yer Antalya. Gazipaşa'dan Kalkan'a kadar neredeyse her ilçesi ve beldesi bir marka haline gelmiş güzel Antalya'nın.

Alanya,Manavgat,Belek,Kundu,Kemer bölgelerinde herşey dahil hizmet veren büyük tesisler Batı Antalya tarafına(Kaş ve Kalkan) gittikçe daha küçük butik oteller,pansiyonlar,ağaç evler ve çadırlara yerine bırakarak her türden tatilciye farklı alternatifler sunmaktadır.

Büyük işletmelerin gösteriş,ihtişamından ziyade sizlere Batı Antalya'nın güzellik,sadelik ve kendine özgü yaşam tarzından bahsetmek istiyorum.

Antalya'dan Kalkan'a sahil yolundan devam ederken onlarca küçük köylerden geçip ,harika akdeniz manzaralarını izleyerek canım ülkemizin ne kadar güzel olduğunu bir kez daha farkediyoruz. Olimpos muhteşem doğası,adını gençlerin kampları ve ağaç evleri ile adını özdeşleştirmiş,Finike'nin uzanan harika plajı ve portakal bahçeleri,Kumluca'nın seraları, demrenin tarihi güzellikleri,Kekova'nın batık şehri, Kaş'ın harika manzarası ve Kalkan'ın muhteşem görünümü.Her köşesi ayrı bir güzel Antalya'nın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder